lunes, 16 de agosto de 2010

Una excursió ben completa.

Poques vegades una excursió de baixa-mitja muntanya m'ha impactat tant com la que vam fer ahir l'Ignasi i jo. Una excursió que té gairebé de tot: pistes, corriols estrets, impressionants fagedes, una roca singular, rius i salts d'aigua (molta aigua!), gorges, construccions abandonades, ascensió a un pic amb grans panoràmiques (i alguna petita grimpadeta), etc. I verdor, molta verdor que a la tardor mutarà a una veritable simfonia de colors.

Tant és així que segurament la proposarem “d'urgència” com a oficial per la tardor. Valdrà la pena.


De vegades els “plans B” surten millor que els plans A. En aquest cas, el pla A era la clàssica Bastiments-Freser-Infern, però aquest estiu tan estrany ens va aconsellar deixar-la per un altre dia més càlid (hi havia un pla A+, una estada a Certascan, però insisteixo, quin temps més poc estiuenc el d'aquests dies). Perquè us ho creieu o no, en ple mes d'agost i a una alçada de 1000 metres no feia ahir gaire calor.


Veieu aquí unes fotos, cortesia de l'Ignasi.




Maco, oi? Imagineu-vos això a la tardor.

3 comentarios:

Ricard Tortosa dijo...

Però, a on vàreu anar?

Anónimo dijo...

Sí,... el "planillo" B a quin sèctor de la geocatgrafia pertany?

Col·loqueu-la quan vulgueu però procureu no aixafar els plans "A" dels altres "vocals" i "vocalillos". És un avís!, he, he, he,...

Ens veiem aviat.
PODIvocalillo-.

Fran dijo...

Bé, ho diré, va ser pels voltants de la serra de Curull. I tranqui, que no tinc cap ganes de coincidir amb vocalies d'altres vocals coneguts.